fbpx

Forest Business Analytics ще организира второто издание на Международна бизнес конференция в сферата на горското стопанство (#IFBC2020) между 1 и 3 юни 2020 г. в хотел Sheraton Sopot, Полша. Основната тема за IFBC2020 е: „Нови бизнес граници на горите“.

По-голямото търсене на енергия, нестабилността на пазарите на изкопаеми горива и увеличаването на недостига на материални ресурси се считат за най-значимите устойчиви мегасили, оформящи европейските и глобалните пазари на дърводобивната промишленост през следващите 15 години. Заедно с нестабилното потребителско търсене, несигурните политики и безразличието между регулаторите, горската и дърводобивната промишленост никога не са имали толкова значими бариери за постигане на устойчивост и рентабилност.

Целта на International Forest Business Conference 2020 е да се съсредоточи върху мегатрендовете, които оформят горската и дърводобивната промишленост, да подчертаят трансформацията на бизнеса, свързан с горите, към нисковъглеродна биоикономика, да обсъдят напрежението между устойчивостта и конкурентноспособността на разходите и да насочат вниманието към нови „зелени“ иновации.

Конференцията ще предложи уникална възможност за среща с изпълнителните директори и висшето ръководство на най-влиятелните компании в индустрията на горският бизнес. Посетете тази конференция за задълбочени дискусии и анализ на предизвикателствата, възможностите, заплахите и проблемите на пазара на горски продукти за 2020 г., та дори и след това.

Конференцията е посветена на:

  • Фирми за управление и стопанисване на горите;
  • Производители на горски продукти;
  • Държавни гори;
  • Частни собственици на горски земи;
  • Учени и изследователи в секторите на приложната горска и дърводобивна промишленост;
  • Хората, които се интересуват от алтернативни, зелени инвестиции;
  • Софтуерни компании, свързани с горското стопанство.

 

Местоположение: Sheraton Sopot Hotel, Powstańców Warszawy 10, 81-718 Sopot, Полша

Коментари 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с